Eladó órákTisztelt érdeklődő!

Bár honlapom nem kereskedelmi célú oldal, egy gyűjtemény létrehozása, fejlesztése, alakítgatása során óhatatlanul előtérbe kerülnek olyan darabok, melyek már vagy nem férnek bele a gyűjtemény koncepciójába, vagy több darabbal is rendelkezik a típusból a gyűjtő, netán egész egyszerűen csak pénzzé kell tennie néhány darabot annak érdekében, hogy a gyűjtemény fejlesztése ne taszítsa anyagi romlásba.

Kérem, figyelmesen olvassa el az alábbiakat, mert fontos részleteket tartalmaznak!

Az óragyűjtést nem a szovjet órákkal kezdtem évekkel ezelőtt, így ezen listában mindenféle eladó órával találkozhat az érdeklődő a gyártó országtól-, márkától- és állapottól függetlenül. Minden kép nagyítható még valamelyest a képre kattintással. A fontosabb információkat közlöm.

Amennyiben az óra szervízelve, felújítva, vagy javítva volt nálam, annak tényét a leírásban megjegyzem. Amennyiben erre nézve nincs utalás a leírásban, úgy az óra fellelési állapotában kerül értékesítésre. Amennyiben az adott órára bárminenű garanciát, szavatosságot vállalok, azt szintén feltüntetem a leírásban. Ha az óra nem működik, vagy általam ismert hibája, működési zavara van, jelzem. Ezen eladó darabok többségükben hosszú évekig pihentek egy doboz mélyén, tehát tisztításuk, szervízelésük, beszabályozásuk, vízállóságuk ellenőrzése mindenképpen ajánlott, melyet a vevő saját költségére végeztethet el a vásárlás után! Az órák járástartalékát, járáseltérését nem ellenőriztem. Ha mégis, azt feltüntetem az adott óránál.

Ha az ezen oldalon található valamelyik órát szeretné megvásárolni, szándékát jelezze felém az elado@boxerora.hu elektronikus levelezési címen! A levél "tárgy" mezőjében tüntesse fel az adott óra Márkanevét és sorszámát, melyet a képek bal alsó sarkában talál!

Csere elvileg lehetséges értékegyeztetéssel. Érdekelnek szép állapotú ritka szovjet órák, keletnémet GUB Glashütték, ritkább svájci Roamer típusok és ezen órákkal foglalkozó régi prospektusok, könyvek, katalógusok.

Az órákat elsősorban postai úton, ajánlott levélként küldöm el bélelt légpárnás borítékban 600 Ft-os költséggel belföldi cím esetén. Külföldi cím esetén egyedi árazás szükséges a célországtól függően. Az ellenérték kiegyenlítése bankszámlámra utalással, vagy befizetéssel történik. A megvásárolt és kifizetett órát az ellenérték számlámra érkezését követő 3 munkanapon belül postázom. A vételi ajánlatot egy hétig tartom érvényesnek, tehát ez alatt kell megérkeznie az ellenértéknek bankszámlámra. Minden esetben javaslom a postai értékbiztosítást! Amennyiben ezt nem kéri, azt kérem, jelezze írásban! Személyes átvételre előzetes egyeztetés után (szabadidőm függvényében) van lehetőség általam megjelölt budapesti helyszínen és időpontban! Utánvéttel nem postázok!

Az eladó órákat szíj nélkül küldöm, függetlenül attól, hogy a fotókon esetleg szíjjal szerelve látható az adott darab. Kivételt a gyári jelölésű fémcsatok és az egyedi megállapodások jelentenek!

Köszönöm a figyelmet! BoxerMárkanév: Poljot
Típus: Deck Watch Chronometer
Gyártó ország: Oroszország
Tok: -
Szerkezet: mechanikus, kézihúzós, 22 köves, Ulysse Nardin alapokon
Megjegyzés: Tengerészeti kronométer, gyönyörű fadobozában. Megvan a hivatalos,
gyári beállítási bizonyítványa is. További képek honlapomon:
http://www.boxerora.hu/gyujtemeny/poljot1047_tovabbi.html
Ára: 165000 FtMárkanév: Poljot - Sekonda
Típus: számlap
Gyártó ország: Szovjetunió/Oroszország - CCCP/Russia
Tok: -
Szerkezet: Poljot 3133
Megjegyzés: eeredeti, gyári számlapok 3133-as, 23 köves kronográfhoz.
Ára: 6000 Ft / darabMárkanév: Vosztok - Wostok
Típus: számlap
Gyártó ország: Szovjetunió - CCCP
Tok: -
Szerkezet: Wostok 2214
Megjegyzés: eredeti, gyári számlapok szovjet órákhoz, nem használtak.
Ára: 800 Ft / darabMárkanév: Poljot, Polet
Típus: fémszíj, karcsat
Gyártó ország: Szovjetunió
Tok: anyaga acél
Szerkezet: -
Megjegyzés: Nem használt, új állapotú gyári jelzett, 18mm-es Poljot fémszíj.
Ára: 2500 FtMárkanév: Rakéta, Pakema
Típus: fémszíj, karcsat
Gyártó ország: Szovjetunió
Tok: anyaga acél
Szerkezet: -
Megjegyzés: Nem használt, új állapotú gyári jelzett, 18mm-es Rakéta fémszíj.
Ára: 3000 FtMárkanév: Poljot, Sturmanskie, Okean
Típus: 3133 Chronograph
Gyártó ország: Szovjetunió
Tok: krómozott, kn: 38x45mm
Szerkezet: "cal.3133"
Megjegyzés: NOS állapotú, nem használt Poljot kronográf óratok ajándék
hátlaptömítéssel és szíjrögzítő rugósfülekkel. Plexin tárolási mikrokarc előfordulhat.
Ára: 16500 FtMárkanév: La Villa
Típus: -
Gyártó ország: Svájc
Tok: talán alpakka(?), zsanéros hátlappal, kn 34x37 mm
Szerkezet: kézihúzós
Megjegyzés: antik óra a múlt század elejéről porcelán számlappal
Ára: 8000 Ft